Dragi sustinatori ai lui Cristi si Mada,

Transplantul Madalinei este programat pe data de 24 mai, la clinica din Pescara, Italia. Ii puteti transmite gandurile voastre bune pe contact@iubireaarepret.ro iar noi va vom tine la curent cu evolutia starii Madalinei. Va multumim ca ne sunteti alaturi!
Ne bucuram enorm ca impreuna am reusit sa construim cel mai scump martisor din lume. Campania Iubirea are pret si-a atins scopul: am strans suma necesara transplantului de maduva de care depinde viata Madalinei. Donatiile se incheie, dar noi ramanem langa Cristi si Madalina cu toate gandurile bune si puternice. Aici si pe www.facebook.com/iubireaarepret va vom tine la curent cu fiecare pas important. Nimeni nu poate multumi celor care au facut acest efort pentru viata mai calduros decat Cristi:
“Stiam ca va urma un razboi lung si greu dar VOI ati castigat deja prima lupta! Am reusit sa strangem suma necesara transplantului, si VA MULTUMESC pentru asta! Mesajele voastre ne-au dat putere cand aveam nevoie, gandurile voastre bune ne-au dat incredere cand boala ne-o zdruncina, emotia pe care ne-ati transmis-o ne-a facut sa zambim cand era greu sa o facem si VA MULTUMESC pentru asta!

Va multumim tuturor, pentru tot!
Noua ne-a ramas doar sa va rasplatim speranta si increderea: Mada se va face bine!
Asteptam gasirea celui mai compatibil donator si…Povestea continua!

Cu recunostinta,
Cristi si Madalina Neata”